Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül suyu dağıtmak

Rüyada gül suyu dağıtmak

Rüyada gül suyu dağıtmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada gül suyu dağıtmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek veya keşfetmek isteyebilirsiniz.

Rüyada gül suyu dağıtmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada gül dağıtmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gül dağıtmak ardından bu kişiye açılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gül dağıtmak büyük başarılar kazanılacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Rüyada şifalı su dağıtmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sermayesinin çoğalacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada zemzem suyu dağıtmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada su dağıtmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, başarısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanlara su dağıtmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments