Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanlara su dağıtmak

Rüyada insanlara su dağıtmak

Rüyada insanlara su dağıtmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayal kırıklığına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanlara su dağıtmak gördüyseniz:

  • Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.

Rüyada insanlara su dağıtmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para alamet eder.

Rüyada insan eti dağıtmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanlara yemek dağıtmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dağıtmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı su dağıtmak hastalığın biteceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül suyu dağıtmak parasının pul, malının da hiç olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zemzem suyu dağıtmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çıkış yolları bulacağına rivayet eder.

Rüyada hasta insana su vermek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, halinin iyi olduğuna işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments