Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canavardan kaçmak

Rüyada canavardan kaçmak

Rüyada canavardan kaçmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canavardan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Rüyada canavardan kaçmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil canavar görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulur.

Rüyada canavar kovalamak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yılan canavar görmek alım gücünü yitireceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük canavar görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulur.

Rüyada canavarla savaşmak rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada canavara dönüşmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada canavar saldırısı görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments