Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su botu görmek

Rüyada su botu görmek

Rüyada su botu görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, itibarını zedeleyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, mal edineceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, işlerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada su botu gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Rüyada su botu görmek eşiyle bahtiyar olacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı ve bot görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa bot görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bot görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerinin açılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek yoğun duygular yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada kışlık bot görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bot giymek elinin darlaşacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments