Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa bot görmek

Rüyada kısa bot görmek

Rüyada kısa bot görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret eder.

Rüyada kısa bot gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Rüyada kısa bot görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar botu görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine delalettir.

Rüyada sarı bot görmek çok hayırlı haberler alacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bot görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bot giymek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yarım bot görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada yeşil bot görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet eder.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek küskünlük yaşanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments