Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altında yılan görmek

Rüyada su altında yılan görmek

Rüyada su altında yılan görmek ele geçen paranın daha da artacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada su altında yılan gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşım içinde izleyin.

Rüyada su altında yılan görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, para yatıracağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun altında yılan görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işarettir.

Rüyada taş altında yılan görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın rengi yılan görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın sarısı yılan görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine inanılır.

Rüyada yer altında yılan görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine rivayet eder.

Rüyada halı altında yılan görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada halının altında yılan görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments