Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun altında yılan görmek

Rüyada suyun altında yılan görmek

Rüyada suyun altında yılan görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun altında yılan gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada su altında yılan görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işarettir.

Rüyada suyun altında yılan görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada toprağın altında yılan görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, kimseye borçlanmayacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yatağının altında yılan görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Rüyada toprağın altından çıkan yılan görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada toprak altında yılan görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada halının altında yılan görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada yer altında yılan görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments