Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül yediğini görmek

Rüyada kül yediğini görmek

Rüyada kül yediğini görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntıya düşüreceğine, birlikteliğe başlayacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hayal kırıklığına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada kül yediğini gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kül yediğini görmek verilen  sözlerin tutulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada soba kül görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın külü görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kül tablası görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada sobadan kül almak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine alamet eder.

Rüyada odun külü görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara külü dökmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, günahların da affolacağına işaret eder.

Rüyada sobadan kül çıkarmak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments