Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş yakmak

Rüyada ateş yakmak

Rüyada ateş yakmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ateş yakmak gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada balkonda ateş yakmak kötü günlerin geride kalacağına, dünyasının iyileşmesine, başarıya giden yollarını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ateş yakmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada odunlarla ateş yakmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş yakmak söndürmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Rüyada ısınmak için ateş yakmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada denizde ateş yakmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada dağda ateş yakmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kendini ateşle yakmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments