Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ateş yakmak

Rüyada büyük ateş yakmak

Rüyada büyük ateş yakmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, güç alacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada büyük ateş yakmak gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Rüyada büyük ateş yakmak işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Rüyada kor ateş yakmak şansının kendisinden yana gideceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde ateş yakmak düşmanların çok üzüleceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına inanılır.

Rüyada evin önünde ateş yakmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sönen ateşi yakmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hayatının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada ateş yakmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada karda ateş yakmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada ateşte birini yakmak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments