Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönen ateşi yakmak

Rüyada sönen ateşi yakmak

Rüyada sönen ateşi yakmak stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sönen ateşi yakmak gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler yaşamak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada ısınmak için ateş yakmak dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kazancınızın artacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kendini ateşle yakmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çırayla ateş yakmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalettir.

Rüyada evin içinde ateş yakmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, malın bereketinin artmasına delalet eder.

Rüyada çakmakla ateş yakmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta ateş yakmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada karda ateş yakmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde ateş yakmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments