Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sonda takıldığını görmek

Rüyada sonda takıldığını görmek

Rüyada sonda takıldığını görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sonda takıldığını gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Rüyada sonda takıldığını görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sonda takmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sonda görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının takıldığını görmek kalp kırıklığı olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada boğazına takılmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde ağa takılmak işlerin eski haline döneceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments