Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiden kaçmak

Rüyada abiden kaçmak

Rüyada abiden kaçmak büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, insanlarla bir araya geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada abiden kaçmak gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada abiden kaçmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada abiden hediye almak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada abiden hamile kalmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet eder.

Rüyada abiden para almak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, başarılarının takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada abide görmek zahmete ve derde düşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada afetten kaçmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada azrailden kaçmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments