Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiden para almak

Rüyada abiden para almak

Rüyada abiden para almak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, rızkın artacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada abiden para almak gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da tam olarak yerine getirmemeniz nedeniyle problemler oluşabilir.

Rüyada abiden para almak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada abiden kaçmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada abiden hediye almak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada abiden hamile kalmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Rüyada abide görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yabancı bozuk para görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömülü para görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kişinin daha çok kazanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba ve para görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments