Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solmuş ot görmek

Rüyada solmuş ot görmek

Rüyada solmuş ot görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına rivayet eder.

Rüyada solmuş ot gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada solmuş ot görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elle yazı yazmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada solmuş halı görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Rüyada sol bileğini kesmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sol elde yüzük görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, başka kimselere de yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek güzel haberler alınacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada sol ele alyans takmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments