Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuz sıvazlamak

Rüyada omuz sıvazlamak

Rüyada omuz sıvazlamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunları başarıyla çözmeye alamet eder.

Rüyada omuz sıvazlamak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Rüyada omuz sıvazlamak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, pişman olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kedinin sırtını sıvazlamak şansının kötüye gideceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada baş sıvazlamak eşlerin boşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bazı iş birlikleri yapacağına alamet eder.

Rüyada sırtını sıvazlamak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin sırtını sıvazlamak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına delalet eder.

Rüyada sırt sıvazlamak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtını sıvazlamak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, belaya ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal sıvazlamak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments