Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta yangın görmek

Rüyada sokakta yangın görmek

Rüyada sokakta yangın görmek karlı çıkacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokakta yangın gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada sokakta yangın görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta çorapla yürümek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok güzel günler görüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada sokak kuşu görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada sokakta namaz kıldığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sokağını görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakta fare görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, önemli atılımlar yapacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Rüyada ayakkabısız sokağa çıkmak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, rahata kavuşmaya, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments