Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta abdest almak

Rüyada sokakta abdest almak

Rüyada sokakta abdest almak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir sınavdan geçileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada sokakta abdest almak gördüyseniz:

  • Pratik yönlerinizi kullanmaya bakmalısınız.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak her zaman çok üzgün olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulur.

Rüyada sokakta abdest almak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokak köpeği görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokak tabelası görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, helal rızık yiyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek işlerinin rast gideceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine delalettir.

Rüyada sokağı sulamak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada sokak lamba görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments