Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Rüyada gece sokakta yürümek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada sokakta çorapla yürümek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet eder.

Rüyada sokakta yalın ayak yürümek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalettir.

Rüyada ara sokaklarda yürümek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bir organizasyona katılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sokakta yürüdüğünü görmek ticarette zarar edeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar sokaklarda yürümek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments