Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye kapı açmak

Rüyada kediye kapı açmak

Rüyada kediye kapı açmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada kediye kapı açmak gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Rüyada kediye kapı açmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, şifa ve ilaç bulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç kapı açmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalettir.

Rüyada kapıyı kilitle açmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada banyo kapısını açmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çok büyük borçlar alacağına, emellere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada ahşap kapı açmak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oda kapı açmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Rüyada misafire kapı açmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments