Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokağın yandığını görmek

Rüyada sokağın yandığını görmek

Rüyada sokağın yandığını görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, şeref ve rütbeye, malının ve kazancının tam olacağına işarettir.

Rüyada sokağın yandığını gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Rüyada sokağın yandığını görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, dertlerin başlayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, yol kat edeceğine, maddi imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarihi sokak görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, dertleşerek moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokak sulamak işlerinden feragat edeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakta yaşadığını görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını sokakta görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada erkek sokak çocuğu görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık sokak görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments