Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı ayrılırken görmek

Rüyada anne babayı ayrılırken görmek

Rüyada anne babayı ayrılırken görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, alkış alacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hayata küseceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı ayrılırken gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada anne babayı ayrılırken görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın ayrılmasını görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne baba kavga etmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine alamet eder.

Rüyada anne babasını görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada anne babanın ölüm haberini almak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, Allah’ın yolundan gideceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, birçok dertle muhatap olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada anne babayı öldürmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments