Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gövdesinden ayrılmış baş görmek

Rüyada gövdesinden ayrılmış baş görmek

Rüyada gövdesinden ayrılmış baş görmek kötüyse düzeleceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada gövdesinden ayrılmış baş gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Rüyada gövdesinden ayrılmış baş görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada gövdeden ayrılmış baş görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gövdesiz baş görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada başın gövdeden ayrıldığını görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir gövde et görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yanlışlara düşeceğine, bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ağacın gövdesini görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada ağaç gövdesine sarılmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, saygınlığını yitireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments