Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk yemek görmek

Rüyada soğuk yemek görmek

Rüyada soğuk yemek görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk yemek gördüyseniz:

  • Yükselen duygusal konularla yüzleşmelisiniz.

Rüyada soğuk yemek görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk karpuz yemek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk yemek yemek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yıkamak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişede soğuk su görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk su ikram etmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi soğuk görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet eder.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak böylece hayatının kolaylaşacağına, huzur içinde yatacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments