Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi soğuk görmek

Rüyada sevgiliyi soğuk görmek

Rüyada sevgiliyi soğuk görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi soğuk gördüyseniz:

  • Yeni bir şey almaktan da mümkün mertebe uzak durmalısınız.

Rüyada sevgiliyi soğuk görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, başarı ve zafer kazanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalet eder.

Rüyada soğuk çay görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk havada yürümek refah içinde yaşayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada soğuk yemek görmek çok iyi paralar kazanılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada soğuk havuz görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada soğuk sudan geçmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments