Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan tohumu görmek

Rüyada soğan tohumu görmek

Rüyada soğan tohumu görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, mevkie edineceğine, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan tohumu gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada soğan tohumu ekmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Rüyada soğan tohumu görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına işarettir.

Rüyada çay tohumu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tohum topladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalettir.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, türlü musibetlere uğrayacağına inanılır.

Rüyada pancar tohumu görmek sayılacağına ve sevileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşhaş tohumu görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments