Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan tohumu ekmek

Rüyada soğan tohumu ekmek

Rüyada soğan tohumu ekmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, sermayesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada soğan tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Rüyada soğan tohumu ekmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğan tohumu görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada tohum ekmek görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sebze tohumu ekmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tohumu ekmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz tohumu ekmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, ün salacağına delalettir.

Rüyada tohum ekmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bamya tohumu ekmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments