Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuk soymak

Rüyada kabuk soymak

Rüyada kabuk soymak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kabuk soymak gördüyseniz:

  • Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz.

Rüyada kabuk soymak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceviz kabuğu soymak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada yumurta kabuğu soymak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada elma kabuğu soymak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal kabuğu soymak istenmeyen olayların yaşanacağına, anne baba duası alacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada soğan kabuğu soymak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalettir.

Rüyada birinin derisini soymak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil elma soymak mal kayıpları da yaşayacağına, böyle işlere kalkışacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments