Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal kabuğu soymak

Rüyada portakal kabuğu soymak

Rüyada portakal kabuğu soymak insanlar arasında yüceleceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada portakal kabuğu soymak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Rüyada portakal kabuğu soymak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, çok üzüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada portakal soymak başarılı bir insan olacağına, çıkmaza düşeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal soyduğunu görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına yorulur.

Rüyada soğan kabuğu soymak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma kabuğu soymak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada ceviz kabuğu soymak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurta kabuğu soymak kazancın gittikçe azalacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Rüyada kabuk soymak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments