Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan istemek

Rüyada soğan istemek

Rüyada soğan istemek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, rahatsızlık duyulacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada soğan istemek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada komşudan soğan istemek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan istemek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden soğan istemek mülk sahibi olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, güçten düşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah soğan görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek dostlarını da iyi seçeceğine, rahata erileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birinin yeşil soğan verdiğini görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, işlerin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinden soğan almak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments