Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden soğan istemek

Rüyada birinden soğan istemek

Rüyada birinden soğan istemek kolay kolay pes etmeyeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına yorulur.

Rüyada birinden soğan istemek gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada soğan istemek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşudan soğan istemek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden soğan istemek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süt soğanı görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada başkasına soğan vermek yaşama isteğinin artacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet eder.

Rüyada ölüden soğan almak kazanılacak ve ele geçecek paraya, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağda soğan kavurmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek soğan yemek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments