Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan aldığını görmek

Rüyada soğan aldığını görmek

Rüyada soğan aldığını görmek yeni işler yapılacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada soğan aldığını gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Rüyada taze soğan aldığını görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğan aldığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine yorulur.

Rüyada yeşil soğan aldığını görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada taze soğan almak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan ekmek güveninin artacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan bahçesi görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, saygı göreceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada soğan domates görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments