Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan suyu görmek

Rüyada soğan suyu görmek

Rüyada soğan suyu görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan suyu gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada soğan suyu görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan suyu içmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde soğan görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret eder.

Rüyada soğan kabukları görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işarettir.

Rüyada mor soğan yemek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızarmış soğan görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Rüyada yaş soğan görmek ağız tadının bozulmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, daha isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments