Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan ekmek

Rüyada soğan ekmek

Rüyada soğan ekmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Rüyada soğan ekmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Rüyada saksıya soğan ekmek elinin de bollaşacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ekmek arası soğan görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak soğan ekmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada soğanlı ekmek görmek hem dua alacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek soğanı ekmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada bahçeye soğan ekmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan ekmek görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok başarılı olunacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments