Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra temizlemek

Rüyada sofra temizlemek

Rüyada sofra temizlemek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına delalettir.

Rüyada sofra temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada sofrayı temizlemek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofra temizlemek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret eder.

Rüyada güzel sofrada yemek yemek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek sofrasına oturmak bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada sofra bezi sermek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sofrada yumurta görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, daha pozitif biri olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments