Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek

Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek

Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık bir sofrada yemek yemek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada kalabalık yemek sofrası görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalık bir sofra görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık sofralar görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kalabalık sofra görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemekli sofra görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada güzel sofrada yemek yemek imkânlarını kaybedeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments