Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba taşımak

Rüyada soba taşımak

Rüyada soba taşımak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, işlerin artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine tabir olunur.

Rüyada soba taşımak gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada soba taşımak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada soba borusu çırpmak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada sobada ateş söndürmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kimden akıl soracağına delalet etmektedir.

Rüyada soba ateşi görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah soba görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada banyoda soba görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, üzgün ve karamsar olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan sobaya kömür atmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobada kor görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments