Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah soba görmek

Rüyada siyah soba görmek

Rüyada siyah soba görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah soba gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Rüyada siyah soba görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusu temizlemek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada sobaya sarılmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba hediye almak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada banyoda soba görmek farklı kişilerle tanışacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sobada odun yandığını görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sobasını yakmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba boru görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, tatsızlıklar çıkacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments