Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobada ateş söndürmek

Rüyada sobada ateş söndürmek

Rüyada sobada ateş söndürmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sobada ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Rüyada sobada ateş söndürmek önündeki engelleri aşamayacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobayi söndürmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, dinde bilginleşeceğine delalettir.

Rüyada yanan sobayı söndürmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına tabir olunur.

Rüyada soba söndürmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, önemli kişi haline geleceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde ateş söndürmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ateş yakıp söndürmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada ateşi ayağıyla söndürmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işarettir.

Rüyada ateş söndürdüğünü görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments