Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba silmek

Rüyada soba silmek

Rüyada soba silmek ev sahibi olunacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada soba silmek gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Rüyada soba silmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına inanılır.

Rüyada sobayı yaktığını görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada sobada et pişirmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, gelirinin garanti olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada soba söndürmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet eder.

Rüyada sobanın düştüğünü görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada büyük soba görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sobada odun yandığını görmek her konuda gelişme gösterileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments