Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobanın düştüğünü görmek

Rüyada sobanın düştüğünü görmek

Rüyada sobanın düştüğünü görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, arabuluculuk yapılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada sobanın düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobanın düştüğünü görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına yorulur.

Rüyada soba sökmek kişinin yasa düşeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sobanın üstünde yatmak işlerindeki karın artacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işarettir.

Rüyada bakır soba görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada soba tüttüğünü görmek hayatının adeta cennete döneceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine tabir olunur.

Rüyada sobanın kurumunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalettir.

Rüyada soba taşımak kendisine yeni bir iş bulacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments