Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba söndürmek

Rüyada soba söndürmek

Rüyada soba söndürmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada soba söndürmek gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Rüyada sobayi söndürmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobada ateş söndürmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan sobayı söndürmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine delalettir.

Rüyada soba söndürmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara içip söndürmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, işin düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada ateşi ayağıyla söndürmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, işlerinin düzene gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ışıkları söndürmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments