Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük soba görmek

Rüyada büyük soba görmek

Rüyada büyük soba görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, eşyaların yenileneceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük soba gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük soba görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada antika soba görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada yanan odun sobası görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobalı eve taşınmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hedeflerine yaklaşacağına, zarara gireceğine alamet eder.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki soba görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada kömür soba görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu çırpmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel bir iş fırsatına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments