Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba bacası görmek

Rüyada soba bacası görmek

Rüyada soba bacası görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, umutların biteceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada soba bacası gördüyseniz:

  • İlk bakışta, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor.

Rüyada soba bacası temizlemek güzelliklerle dolacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada soba bacası görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada bacadan eve girmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, işlerin günden güne bozulacağına inanılır.

Rüyada bacanın tüttüğünü görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kazancın her daim artacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulur.

Rüyada büyük baca görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada baca kapağı görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada baca yaptırmak maddi güç elde edeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments