Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yeleğini giymek

Rüyada başkasının yeleğini giymek

Rüyada başkasının yeleğini giymek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yeleğini giymek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil yelek giymek sorunlarını çözeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına inanılır.

Rüyada yelek giydirmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada yeşil yelek giydiğini görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine alamet eder.

Rüyada çelik yelek giymek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına delalettir.

Rüyada ölüye yelek giydirmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yelek giymek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüylü yelek giymek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kendi işinin sahibi olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yün yelek giymek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments