Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada size seven birini görmek

Rüyada size seven birini görmek

Rüyada size seven birini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada size seven birini gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Rüyada sizi seven birini görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına tabir olunur.

Rüyada size seven birini görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulur.

Rüyada sizi sevmeyen birini görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, evlat sahibi olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, kesesinin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments