Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyahi kadın görmek

Rüyada siyahi kadın görmek

Rüyada siyahi kadın görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bereketin ve verimin geleceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyahi kadın gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada siyahi kadın görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyahi görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada siyahi bebek görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının saç kazıtmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla duş almak elinize para geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine yorulur.

Rüyada kadın kanı görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından bıçaklanmak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, ağır günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments