Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının saç kazıtmak

Rüyada kadının saç kazıtmak

Rüyada kadının saç kazıtmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yuva kuracağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kadının saç kazıtmak gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, işlerinin ağırlaşacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının saç kazıtmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada saçlarını kazıttığını görmek hayırlı haberler alacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada saçlarını kazıtmak onlar için çabalayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kazınmış görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine inanılır.

Rüyada saçları kazınmış görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada saçı kazınmış görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada saçını kazıtmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments