Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kanı görmek

Rüyada kadın kanı görmek

Rüyada kadın kanı görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kanı gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada kadının adet kanı görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanı suyla yıkamak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kanını temizlemek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek kanı görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, her şeyin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada kendi adet kanı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet eder.

Rüyada horoz kanı görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada adet kanı yemek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments