Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyahi görmek

Rüyada siyahi görmek

Rüyada siyahi görmek cesaretinin yerine geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyahi gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendine göre yerlere odaklansın.

Rüyada siyahi görmek daha fazla mal sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada siyahi kadın görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, hayata daha sıkı tutunacağına tabir olunur.

Rüyada siyahi bebek görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments